Kombi Fan Motoru

Fan motoru hermetik ve yoğuşmalı kombilerde dışarıdan temiz havayı alarak yanmanın oluşmasını ve yanma sonucunda oluşan atık gazların dışarıya gönderilmesini sağlayan parçadır.

Kombi Fan Motoru Neden Bozulur?

Kombi içinde devamlı olarak çalışan ve dış ortam ile sürekli temas halinde olan fan motorları yıllık bakımları yapılmadığı zaman bozulmaya başlar. Bakım haricinde fan rulmanının bozulması veya elektriksel sorunlar da fanın bozulmasına neden olur.

Kombi Fan Motoru Nedir

Kombi içine temiz havayı alan ve yanan atık gazları dışarıya gönderen parçadır.

Tamiri Nasıl Yapılır?

Fan motorları yıllık bakımlarla temizlenerek ömürleri uzatılmaktadır. Fanın rulman ve bobin kısmında meydana gelen arızalarda ise fanın değişimi veya tamiri sağlanmalıdır. Tamir ile düzelemeyecek fanlar ise yenisi ile değiştirilmelidir. Fan motoru ile ilgili aklınıza takılan diğer soruları firmamızı arayarak sorabilirsiniz.

Kombi Fan Motoru Fiyatları

Kombi fan motorları marka ve modele göre fiyat farklılıkları göstermektedir. Firma olarak çoğu fanın tamir ve temizliğini sağlayabiliyoruz. Tamiri olmayan fanlarda ise kullanıcı onayı alındıktan sonra yenisi ile değişimini sağlıyoruz. Fan motorları ile ilgili fiyat bilgisi detayını servisimizi arayarak öğrenebilirsiniz.

Arızası Nasıl Anlaşılır?

Fan motorları arızalandığı zaman sesli çalışmaya başlarlar. Bazı fan motorları titreyerek çalışabilir. Ses arızası haricinde kombide sıcak su alamama ve peteklerin ısınmama sorunları meydana gelebilir. Bu tür durumlarda da uzman teknik personel müdahalesi gerekmektedir. Servisimiz arıza durumlarında 7/24 servis hizmeti sunmaktadır.

Kombi İle İlgili Teknik Parçalar

*Elektronik Kart Nedir?

*Gaz Valfi Nedir?

*İyonizasyon Elektrotu Nedir?

*Ateşleme Elektrotu Nedir?

*Plaka Eşanjör Nedir?

*Ana Eşanjör Nedir?

*Devirdaim Pompası Nedir?

*Üç Yollu Vana Nedir?

*Fan Nedir?

*Prosestat Nedir?

*Sıcak Su Sensörü (NTC) Nedir?

*Kalorifer Sensörü (PTC) Nedir?

*Limit Termostatı Nedir?

*Sıcak Su Akış Şalteri Nedir?

Share

Comments (No Responses )

No comments yet.

Bir cevap yazın

Call Now ButtonHEMEN ARA